YOZGAT / ÇEKEREK - Çekerek Şehit Özgür Ocak Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS

Şbt

Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve manevî bilincini arttırmak ayrıca onlara yeni ufuklar açabilmek amacıyla düzenlediğimiz Nevşehir-Konya gezimizde; öğrencilerimiz  bir dönem okulumuzun da öğrencisi olan Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Metin Aksoy' u ziyaret etti. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. Öğrencilerimize motivasyon sağlamak amacıyla Konya'da bulunan üniversiteleri ziyaret ettik.

Şbt

Okul rehber öğretmenimiz tarafından 12. sınıf öğrencilerimize etkili ders çalışma yöntemleri, motivasyon, verimli ders çalışma teknikleri, sınavlarda başarılı olma yolları hakkında seminerler verilmiştir.

Ekm

Hedef YKS 2024 ile ilgili okulumuz akademik takip komisyonu tarafından alınan kararlar aşağıdadır.

Ekm

Hedef YKS konusuyla ilgili öğrenci, öğretmen ve veliler için tanıtım amaçlı broşürler paylaşılmıştır.